Popravke i usluge
We vertellen u graag meer over onze diensten en mogelijkheden...
  Bel ons: +31 (0)78 641 68 88

Popravke i usluge

Printervriendelijke versie

Služba za usluge i popravke kompanije PSI Piping vam stoji na raspolaganju 365 dana godišnje, 24 časa dnevno kako bi garantovala kontinuitet vašeg sistema.

Naši kvalifikovani radnici poseduju veliko iskustvo u brzom i stručnom postavljanju i popravci čeličnih, nerđajućih, CuNiFer, bakarnih i plastičnih cevi u brodovima, ali i u ofšoru i industriji. Specijalizovani smo za izvođenje većih, ali i manjih popravki, remotorizacije i ponovne klasifikacije za vaše cevovode u saradnji sa inspekcijskim organom po vašem izboru.

Primena svih postupaka zavarivanja
Svi naši zavarivači poseduju sertifikate. Na osnovu potrebnih sertifikata, svi postupci zavarivanja mogu se primenjivati za obradu cevovoda svih debljina. Sertifikati se obnavljaju na svakih šest meseci.

CNC
Za izvođenje popravki koristimo našu CNC mašinu za savijanje. Ova mašina je izuzetno pogodna za najpreciznije savijanje željenih krivina. Time je kontinuirano očuvan visok kvalitet.

Vlastiti inženjering
Kompanija PSI poseduje sopstveno odeljenje za inženjering, što nam omogućava pravljenje posebnih dizajna koji u potpunosti odgovaraju vašim željama i koji ispunjavaju potrebne zahteve inspekcijskih organa.