Reparaties en Diensten
We vertellen u graag meer over onze diensten en mogelijkheden...
  Bel ons: +31 (0)78 641 68 88

Reparaties en Diensten

Printervriendelijke versie

De service- en reparatiedienst van PSI Piping staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar om de continuïteit van uw systeem te garanderen.

Onze gekwalificeerde medewerkers hebben een ruime ervaring met het snel en vakkundig aanleggen en repareren van stalen-, roestvrijstalen-, CuNiFer-, koper- en kunststofleidingsystemen aan boord van schepen, maar ook in de offshore en de industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel grotere als kleine reparaties, hermotoriseringen en het opnieuw Klasse maken voor uw leidingsystemen in samenwerking met een keuringsinstantie naar uw keuze.

Toepassing van alle lasprocedures
Onze lassers zijn allen gecertificeerd. Op basis van de vereiste certificaten mogen en kunnen alle lasprocedures toegepast worden ter verwerking van leidingen in alle diktes. De certificaten zijn onderworpen aan een halfjaarlijks update.

CNC
Voor het uivoeren van reparaties maken wij gebruik van onze CNC gestuurde buigmachine. Deze machine is uitstekend geschikt is voor het uiterst nauwkeurig buigen van de gewenste bochten. Hierdoor wordt continu een hoog kwaliteitsniveau gewaarborgd.

Eigen engineering
PSI beschikt over een eigen afdeling engineering, wat ons in staat stelt om specifieke ontwerpen te maken die volledig bij uw wensen aansluiten en voldoen aan de benodigde eisen van de keuringsinstanties.


1
Reparatie Leidingen

Het repareren van leidingen kan zowel aan boord als in onze werkplaats plaatsvinden. Indien het nodig is om een leiding volledig te vernieuwen, wordt deze uitgebouwd om vervolgens in onze werkplaats opgemald te worden. Hierdoor kan de leiding exact nagemaakt worden. De nieuwe leiding kan dan spanningsvrij worden ingebouwd.

2
Hermotoriseringen

Bij hermotoriseringen passen wij alle leidingsystemen aan zodat de motoren volgens de laatste wetgeving aan de emissie-eisen kunnen voldoen. De oude leidingen worden vakkundig uitgebouwd zodat de nieuwe motor geplaatst kan worden. Vervolgens worden de nieuwe leidingsystemen ingemeten, geprefabriceerd, ingebouwd en degelijk gebeugeld.

3
Offshore

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en onze leidinggevenden hebben allen VCA Vol, waardoor werkzaamheden in de offshore kunnen en mogen worden uitgevoerd.

Offshoreproject Lorelay
Op de pijpenlegger Lorelay heeft PSI diverse thrusters aangesloten. Ook hebben wij het bestaande leidingwerk aangepast en uitgebreid. Hierdoor werken alle systemen weer naar behoren. De werkzaamheden hebben we in Maleisië opgenomen en vervolgens heeft onze afdeling engineering de productietekeningen gemaakt. Vervolgens zijn in onze werkplaats alle leidingen geprefabriceerd. Toen de Lorelay gereed was met haar voorbereidende werkzaamheden hebben wij de thrusters in een zeer korte tijd aan kunnen sluiten. Dit was mogelijk door onze korte communicatielijnen en strakke planning, waardoor de volledige engineering en prefabricatie op voorhand al gerealiseerd was.

4
Industriële leidingen

PSI heeft jarenlange ervaring in het aansluiten van opslagtanks naar laadstations voor schepen en tankwagens, waarvoor de leidingen zowel boven- als ondergronds kunnen worden aangelegd. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden nader te bespreken.